Netwerken op een open coffee

Netwerken

Netwerken; belangrijk en leuk maar hoe vind je nou zo’n bijeenkomst ?

Kijk eens op meetup. Hier zie je veel verschillende netwerkbijeenkomsten in diverse steden. En wanneer je niets vindt wat bij je doelgroep past kan je er via meetup zelf 1 oprichten.

 

In Den Haag is er bijvoorbeeld opencoffee070. Diverse ondernemers ontmoeten elkaar vrijblijvend elke 1e woensdag van de maand in het ondernemerscafe. Verwacht niet meteen nieuwe opdrachten maar kom met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar andere ondernemers; wat doen ze, waarom en hoe pakken ze dit aan en wie weet kan je iemand doorverwijzen of toevoegen aan je netwerk. Ook is er regelmatig een spreker en kan je je bedrijf pitchen. Als trainingsacteur ben ik altijd erg nieuwsgierig naar onbekende beroepen en werkzaamheden. Allemaal inspiratie voor nieuwe rollenspelen !

De coffeepitch is een kleinere netwerk bijeenkomst van een uur (met gratis ontbijt !) met een aantal korte sprekers en waar je ook de kans hebt om je bedrijf in 1 minuut te pitchen. Iedere laatste vrijdag van de maand om 9.00 in Den Haag op de Vaillantlaan.

Verder zijn er ook veel netwerkbijeenkomsten op buurtniveau. Let op de aankondigingen in de plaatselijke krant of start er zelf 1 op.