Partners

professional voor progressie

Ik geloof in samenwerkingsverbanden, collectieven en netwerken. Als zzp-er is het goed om anderen te ontmoeten, elkaar te ondersteunen, te inspireren en te ontwikkelen.

Vakmanschap in het trainingsacteren ligt mij na aan het hart !

Samen met deze ervaren en kwalitatief goede collega trainingsacteurs maak ik deel uit van het collectief Pro-trainingsacteurs.

Wij geloven dat we door samen te werken en ons gezamenlijk te presenteren op een online platform, het voor trainers makkelijker is om in korte tijd een goede trainingsacteur te vinden.

Zonder twijfel beveel ik 1 van mijn collega Pro-acteurs aan op het moment dat ik zelf verhinderd ben.

links naar boven:

Esther Veldman, Peet Hoffmanns, Herman Zumpolle, Pieter de Jager,

rechts naar boven:

ik zelf, , Christien Sepers, Shamal Binnendijk

——————————————————————————————————————–


Training Ondernemingsraad - TRAINIAC

Ik voel me erg gewaardeerd als vaste trainingsacteur in het team van Trainiac.

Trainiac traint, adviseert en begeleidt ondernemingsraden met als doel het verhogen van de toegevoegde waarde die zij hebben voor organisatie en werknemers.

Bij de trainingen waar het gaat over de communicatie onderling of met de bestuurder is het goed om hier niet alleen met elkaar over te praten maar dit onder de loep te nemen en daadwerkelijk te oefenen. Ik schuif in de middag aan als ‘levend oefenmateriaal’  en lever gedrag op maat. Ik kruip in de huid van de bestuurder, de HR of een ‘lastig’ or-lid.

Samen met de trainers van Trainiac onderzoek ik wat de verschillende stijlen van vergaderen is, wat goed gaat, wat effectief is en wat beter kan.

Deze trainingen zijn meestal live maar kunnen ook heel goed online.

Ook trainen we met de Roos van Leary. en teambuilding met Disc

groep van trainers van Trainiac voor hun kantoor

——————————————————————————————————————–

Assessment-acteren

Na een aantal trainingen gevolgd te hebben op het gebied van assesment acteren werk ik regelmatig namens Huur een Acteur voor assessmentbureau Lagerweij.
Ook werk ik regelmatig voor Hauptmeijer & Clotscher, Talentfactor, Freudenberg en diverse zelfstandige assessmentpsychologen.

Verschil tussen trainings- en assessmentacteur.

Het grootste verschil tussen een training en een assessment is dat er bij een assessment een beoordeling aan vast zit. Daarnaast is een assessment een één-op-één- situatie, zonder andere deelnemers. Alleen de adviseur of psycholoog kijkt toe. Ook hiervoor worden trainingsacteurs ingezet. De acteur speelt een case of opdracht uit de praktijk, zodat de competenties van de kandidaat beoordeeld kunnen worden.
De assessmentacteur beoefent dus een specifieke vorm van trainingsacteren.

(Edit)

—————————————————————————————————————–


Trainingsact

Trainingsact; onder leiding van Herman Zumpolle zet trainingsacteurs in als “levend oefenmateriaal” in trainingen voor communicatie.

Vanaf 2008 ben ik vaak aan het werk voor Trainingsact. Dit begon met een groot regietheater project waarbij alle medewerkers  van SoZaWe Rotterdam en gemeente Houten getraind werden in het voeren van functioneringsgesprekken.

Trainingsact kan door jarenlange ervaring meedenken over het ontwikkelen van een trainingsvraag en zal vooral de focus leggen op het praktische deel van de trainiMaria de Bruin en Herman Zumpolleng. De theorie zal samen met de klant bepaald worden waarna er bekeken wordt hoe we dat praktisch gaan omzetten in een oefening eventueel met inzet van trainingsacteurs.

Momenteel werk ik via Trainingsact regelmatig samen met Herman Zumpolle voor Bureau Zuidema en Maria de Bruijn.

———————————————————————————————————————–


logo

Bij Elan Training kun je opleidingen en trainingen volgen op het gebied van Werk en Inkomen. Bijvoorbeeld de opleiding tot Jobcoach of Loopbaancoach.

Sinds 2020 ben ik verbonden aan Elan als trainingsacteur en oefen met de cursisten live of online gedrag in de verschillende leermodules. Na een ontmoeting via zoom met Bernadette Vrijling tijdens de corona crisis heeft Elan besloten het leren via trainingsacteren toe te voegen aan hun studieprogramma.

Ook werk ik regelmatig met Bernadette samen in de online trainers trainingen. Zie deze link

_____________________________________________________________________________

De Duifjes Theaterwerk 

Met Margreet Ridder  werk ik al jaren samen. We kennen elkaar van de theateropleiding op het Rotterdams Centrum van Theater en als collega’s in ‘Het Land van Ooit’. Sinds we allebei zijn gaan werken als trainingsacteur werken we regelmatig samen of vervangen elkaar bij opdrachten. Margreet heeft zich verder geschoold als trainer in communicatieve vaardigheden en in “grip op werkdruk”. Samen met Marijke van Bemmel werken we regelmatig samen in diverse trainingen in de zorg. Ook regietheater zetten we hier graag in. Een laagdrempelige interactieve werkvorm die de cursisten vaak aanspreekt omdat ze dan niet van hun stoel hoeven 🙂

Vanaf 2019 ontmoeten we elkaar 4 keer per jaar voor intervisie samen met Carolien Hoogendoorn


Home

Rob Westgeest en Wieberta Trof bieden training en coaching op het gebied van leiderschap waarin mensen leren hun eigen beïnvloedingskracht te versterken om vol vertrouwen en plezier samen met anderen doelen te realiseren. Moving Performance faciliteert mensen om vanuit hun kracht, met plezier en vertrouwen, de leider te worden die ze willen zijn. Op de manier zoals dat bij hen past, in de context die ze zelf kiezen dan wel waarmee ze te maken krijgen.

Graag laat ik je samen met Rob en Wieberta ontdekken waar je talenten en blinde vlekken zitten d.m.v. praktische oefeningen.

Dit jaar werken we samen bij een trainingsmodule voor jonge ambtenaren.


 Inner Vida

InnerVida gelooft in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken. Sinds 2020 ben ik verbonden aan deze organisatie als trainingsacteur.

O.l.v. Tiana van Rijswijk is Inner Vida bevlogen met lef en de missie om het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. Maar wel op een unieke en gedurfde manier…


“de CoachingsActeurs”

Samen met Christien Sepers en Peet Hoffmanns heb ik in 2012 De Coachingsacteurs opgericht. Onze visie is dat wanneer coaches meer gebruik zouden maken van acteurs als ‘levend oefenmateriaal’ ze hun coachees meer te bieden hebben tijdens hun coachingstraject. Als samenwerkinacteren in coachingstrajectengsverband werken wij o.a. regelmatig voor Freudenberg en diverse zelfstandige coaches.

Vanaf 2020 zijn we opgegaan in de Pro-Trainingsacteurs.

——————————————————————————————————————————————————————–

Ik ben op diverse zoekpagina’s en platforms te vinden waaronder:

FIND MY ARTIST

TRAININGSACTEURSGEZOCHT

TRAINERS EN COACHES

TRAININGSACTEURDATABASE

NVVT