mijn winterstop

Wat is een beter excuus, om niet aan mijn boekhouding te hoeven werken,dan te bedenken dat ik nodig weer eens een blog moet schrijven………….:)
Nee, mijn bedrijf is niet in slaap gevallen sinds de kerstperiode maar ik geniet wel van een korte winterstop net als bij de voetbal.

De maanden na de zomer vakantie tot half december waren fijn druk. Ik heb voor veel trainers gewerkt heb die ik al een tijdje niet gezien had. Leuk dat ze me zelfs na 1/2 jaar weer wisten te vinden toen ze een training hadden waarbij ‘levend oefenmateriaal’ nodig was.
Mooi ook om te horen dat ze zelf ook blij zijn dat ze me weer mogen inhuren en ’t fijn vinden om me weer te zien en samen te werken.
Hoe leuk is je werk dan !!
Ook heb ik de afgelopen tijd intervisie en leuke workshops gevolgd waaronder respectfull confrontation, voice dialoque, motivational interviewing, provocatief coachen, luisteren en Michail Tsjechov.
Heel inspirerend omdat ik het allemaal meteen kon gebruiken in mijn werk.
Maar zoals gezegd…. nu even een adempauze, boekhouding, website, nieuwsbrief, netwerken, heel veel sporten, lezen, mijn verjaardag vieren, een middelbare school uitzoeken voor mijn zoon en tijd hebben om mantelzorger te zijn .
Heerlijk !