Samenwerken en contactgegevens

fot van Berdine 2022

 

Samenwerken met professionals die op een positieve manier het beste uit mensen willen halen, is wat ik zoek. Spreekt de manier waarop ik werk aan, neem dan contact met me op.

Mijn standplaats en bezoekadres is Den Haag maar ik werk in het hele land.

Telefoon nummer 06-28151067 

Email: berdine@trainingsacteren.info

VOORWAARDEN:

Mijn standaard tarief als trainingsacteur in samenwerking met een trainer is 365 euro. Wanneer ik als co-trainer wordt ingezet met verantwoordelijkheid voor een groepje gelden er hogere tarieven.

Dit tarief is gebaseerd op een dagdeel van 4 uur inclusief een telefonische voorbespreking, voorbereiding en excl. de gebruikelijke reis-en parkeerkosten. Bij reistijden meer dan 1,5 uur reken ik 50 euro per rit. De btw die ik mag rekenen is 9 %.

Annuleringen binnen 7 dagen worden 100% vergoed door de opdrachtgever.

In overleg zijn er uitzonderingen op dit tarief mogelijk.

In het geval van ziekte of overmacht zorg ik altijd voor een ingewerkte vervanger; iemand uit mijn netwerk met voorkeur voor mijn collectief Pro-Trainingsacteurs en leden van de www.nvvt.nl

 

Privacy verklaring

Jouw e-mailadres en telefoonnummer(s) zal ik alleen gebruiken om je te antwoorden en/of contact met je op te nemen in het geval van een opdracht.

Ook gebruik ik je naam en adres voor de facturatie. Ik deel je gegevens niet met derden tenzij je hier uitdrukkelijk toestemming of opdracht voor geeft.

Ik bewaar je gegevens in een veilige/beschermde omgeving. Wanneer dit gewenst is zal ik persoonlijke gegevens meteen verwijderen.