Samenwerken en contactgegevens

 

Samenwerken met professionals die op een positieve manier het beste uit mensen willen halen, is wat ik zoek. Spreekt de manier waarop ik werk aan, neem dan contact met me op.

Mijn standplaats en bezoekadres is Paviljoensgracht 31 in Den Haag maar ik werk in het hele land.

Telefoon nummer 06-28151067 

Email: berdine@trainingsacteren.info

VOORWAARDEN:

Vanaf 1 januari 2022 is mijn standaard tarief 360 euro. 

Dit is gebaseerd op een dagdeel van 4 uur inclusief een telefonische voorbespreking, voorbereiding en evt. onkosten. Excl. gebruikelijke reis-en parkeerkosten en 9 % btw. Annuleringen binnen 1 week worden 100% vergoed door de opdrachtgever.

Voor online samenwerken hanteer ik dezelfde tarieven waarbij ik opmerk dat 4 uur achter elkaar oefenen als vrij vermoeiend ervaren wordt door deelnemers. Wanneer er gekozen wordt voor een half dagdeel oefenen reken ik 250 euro inclusief voorbereiding en excl. 9 % btw.

In overleg zijn er uitzonderingen op dit tarief mogelijk.

In het geval van ziekte of overmacht zorg ik altijd voor een ingewerkte vervanger; iemand uit mijn netwerk met voorkeur voor mijn collectief Pro-Trainingsacteurs

 

Privacy verklaring

Jouw e-mailadres en telefoonnummer(s) zal ik alleen gebruiken om je te antwoorden en/of contact met je op te nemen in het geval van een opdracht.

Ook gebruik ik je naam en adres voor de facturatie. Ik deel je gegevens niet met derden tenzij je hier uitdrukkelijk toestemming of opdracht voor geeft.

Ik bewaar je gegevens in een veilige/beschermde omgeving. Wanneer dit gewenst is zal ik persoonlijke gegevens meteen verwijderen.