Contactgegevens

Samenwerken met professionele trainers, coaches en assessmentpsychologen die op een positieve manier het beste uit mensen willen halen is wat ik zoek in mijn werk. Spreekt de manier waarop ik werk aan, neem dan contact met me op. Mijn standplaats is Den Haag maar ik werk in het hele land.

Mijn email adres is: berdine@trainingsacteren.info 

Telefoon nummer 06-28151067

VOORWAARDEN:

Vanaf 1 januari 2020 is mijn standaard tarief 350 euro. Dit is gebaseerd op een dagdeel van 4 uur inclusief een telefonische voorbespreking, voorbereiding en evt. onkosten. Exclusief gebruikelijke reis- en parkeerkosten en 9 % btw. Annuleringen binnen 1 week worden 100% vergoed door de opdrachtgever.

Voor online werken hanteer ik dezelfde tarieven waarbij ik opmerk dat 4 uur achter elkaar oefenen als vrij vermoeiend ervaren wordt door deelnemers. Als er gekozen wordt voor een half dagdeel oefenen reken ik 250 euro inclusief voorbereiding en excl. 9 % btw.
In overleg zijn er uitzonderingen op dit tarief mogelijk.
In het geval van ziekte of overmacht zorg ik altijd voor een ingewerkte vervanger; iemand uit mijn netwerk met voorkeur voor mijn collectief Pro-Trainingsacteurs
 
Privacy verklaring
Jouw e-mailadres en telefoonnummer(s) zal ik alleen gebruiken om je te antwoorden en/of contact met je op te nemen in het geval van een opdracht.
Ook gebruik ik je naam en adres voor de facturatie. Ik deel je gegevens niet met derden tenzij je hier uitdrukkelijk toestemming of opdracht voor geeft.
Ik bewaar je gegevens in een veilige/beschermde omgeving. Wanneer dit gewenst is zal ik persoonlijke gegevens meteen verwijderen.