meer over mij………..

Wie is de trainingsactrice/persoon foto van Berdine SegersBerdine Segers ?


Als dochter van dove ouders ben ik me van jong af aan bewust hoe belangrijk communicatie is. En dat gesproken woorden niet het belangrijkste onderdeel zijn in een gesprek maar ook de non-verbale communicatie.

Ik ben nu 20 jaar aan het werk als trainingsacteur, coachings-en assessmentacteur en kan met overtuiging zeggen dat ik me geen leuker beroep kan voorstellen.

In mijn werk kan ik mijn kennis over communicatie op een praktische wijze combineren met talent voor natuurlijk acteren. Het worden echte gesprekken!

  • Door mijn plezier om met mensen te werken en de manier waarop ik mensen uitnodig om met mij oefeningen te doen verlaag ik vaak de drempel. 

Na een HBO opleiding in welzijnswerk, een 4-jarige theateropleiding en meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als actrice in Het Land van Ooit, theatergroepen voor kinderen en theaterprojecten voor volwassenen, heb ik in 2001 een opleidingstraject voor trainingsacteren gevolgd. Bij Dubbel E Acteerservice voelde ik me tijdens deze post hbo-opleiding als een vis in het water. Het voelde als verliefdheid. Na afloop ben ik meteen voor dit acteursbureau aan de slag gegaan. Mijn allereerste opdracht was bij de NS.  Ik speelde een lastige reiziger in de opleiding voor de nieuwe treinsurveillanten. Ben benieuwd wie er toen meer zenuwachtig was…………!        

 Samenwerken

  • Graag kom ik in contact met trainers en coaches die passie hebben voor hun vak en op een respectvolle, deskundige en positieve wijze de deelnemers benaderen.
  • Door het combineren van onze talenten en vakmanschap kunnen we het beste uit de training halen en een steen verleggen.

Nog meer over Berdine………….

Berdine

Ik woon in het centrum van Den Haag samen met Royal en onze zoon van 18. Ik hou van een lekkere cappuccino op een terrasje in de zon dus ik ben heel blij dat dit weer kan. In mijn vrije tijd doe ik pilates en maak ik graag lange wandelingen met vrienden. Ook ga ik regelmatig naar mijn moestuin om onkruid te wieden of te oogsten.

Ik kijk graag naar Champions League voetbal en de Olympische Spelen en volg met plezier de topsport handbalwedstrijden van mijn zoon.

Beluister hier de podcast over mijn werk ) MIJN CONTACT GEGEVENS en privacy verklaring