Referenties en Opdrachtgevers

Referenties van:

Lenneke Koole trainer bij LKCT en ICM

Berdine weet als trainingsacteur in iedere groep de juiste snaar te raken. Als trainer is het altijd fijn als een blik of gebaar naar elkaar genoeg is. Berdine geeft rake feedback en verrast de deelnemers met neerzetten van geloofwaardig gedrag. Zij laat de deelnemers groeien door het ervaren van succesmomenten. Ik hoop nog veel en lang samen trainingen met je te verzorgen. 

Rob Westgeest, eigenaar en traininer bij Moving Performance
Berdine is een professionele trainingsactrice die zich vooral onderscheidt in de manier waarop ze inspeelt op de vragen/leerdoelen van de deelnemers. Ze zet de deelnemer écht centraal in de oefening. Daarnaast is ze sterk in het geven van reflectieve feedback. Deze is altijd de spijker op de kop. Een geweldige aanvulling op mijn trainingen!
Nikki van Zunderd, trainer bij Trainiac
TRAINIAC verzorgt trainingen voor Ondernemingsraden in veel verschillende sectoren. Berdine is onze vaste trainingsactrice en maakt onze training gesprekstechnieken iedere keer tot een groot succes. Zij weet goed aan te sluiten bij elke groep deelnemers op ieder niveau en verdiept zich in de onderwerpen waardoor zij altijd goed voorbereid is. Door haar jarenlange ervaring denkt zij mee met oefeningen zodat elke deelnemer echt iets uit de training haalt wat aansluit bij de leerbehoefte. Als trainer ervaar ik dit als een zeer prettige samenwerking en onze deelnemers zijn altijd heel enthousiast over de inzet van Berdine!
 
Anne-Corinne Boulan, trainer bij ACB-Praktijk
Berdine is een fantastische trainingsacteur die haar vak goed verstaat. Ze werkt ondersteunend aan de trainer en voelt moeiteloos aan wat er nodig is in de groep, zelfs zonder dat er enige voorbereiding aan te pas is gekomen. Deelnemers voelen zich veilig bij Berdine, dit doordat ze werkt vanuit liefdevolle verbinding met de deelnemers. Prachtig om te zien hoe ze iedere keer weer precies weet te spiegelen aan de deelnemer waar zijn/haar leerpunt ligt.
Super bedankt Berdine, ik hoop op nog meer samenwerking !
 
Janny van der Laan trainer en opleidingskundige bij LaCretio
Ik gun iedere trainer zo’n trainingsacteur!
7 trainingsdagen gewerkt met trainingsacteur Berdine Segers. Wat een super fijne samenwerking!
Berdine kent haar rol als trainingsacteur. Ze werkt echt ondersteunend aan de trainer en heeft aan een blik of een half woord van mij genoeg. Ze zet heel snel en gemakkelijk bijvoorbeeld een gesprek dat we hebben in de groep om tot een realistische ‘speel’ situatie. We hebben het er dan niet over maar kunnen het daadwerkelijk ervaren. Ontzettend waardevol!
Dit alles in een fijne en veilige setting. Deelnemers hebben er echt van genoten en van geleerd.
Berdine bedankt!
 
Mireille Keereweer, Trainer bij SBI Formaat
Samenwerken met Berdine is leuk en gaat als vanzelf. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te verstaan. En dat komt omdat Berdine erg ondersteunend is aan datgene wat de deelnemer wil leren. Ze weet wat haar te doen staat, kan zich snel inleven, is dienend en geeft net datgene dat de ander nodig heeft om te leren. Het is dus veilig leren bij Berdine. Omdat we trouw blijven aan onze trainer-acteursrol zijn we samen een goed team en daardoor in staat om ter plekke iets nieuws te creëren zodat niet alleen de deelnemer leert maar ook de omstanders. Ik kijk met plezier terug hoe wij op deze manier behoorlijk vastgeroeste patronen hebben kunnen doorbreken in teams en in persoonlijke ontwikkeling. Ongelooflijk hoe Berdine snel de taal van een overheersende directeur of een nare collega kan neerzetten. Dat maakt dat we meteen tot de kern kunnen komen.
Ernst Jan Tissing, Arbeids & Organisatie deskundige
Berdine heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in gesprekstechnieken. Het fijne aan het werken met een actrice vind ik dat je gelijk kunt uitproberen wat je samen bedenkt. Berdine wisselt (letterlijk) heel makkelijk van rol tussen sparringspartner en oefenmateriaal. Terugkoppeling die ik van haar kreeg geeft mij meer dan voldoende houvast om zelfstandig een flinke stap te kunnen maken.”
Ineke Reuling, trainer/coach  Ircoaching
“Met Berdine als persoon is het zeer prettig werken. Ze is duidelijk, open, professioneel en zet zich geheel in voor een zo hoog mogelijk leerresultaat van de deelnemers. Een fijne samenwerking.”
Remke Schermer, trainer ‘succesvol verkopen’ voor het Reaal College 
“De aller-aller beste trainingsacteur aller tijden.”
Judith Kakebeke; coach Geluksreis
“Ik heb met veel bewondering en enthousiasme met Berdine samengewerkt, toen ze tijdens een coachgesprek tussen mij en mijn coachee ‘gedrag leverde’.
Berdine is snel in staat haarzelf in te leven in de betreffende persoon, dringt in een rollenspel met gemak tot de kern, heeft een groot analytisch vermogen en geeft kernachtige feedback. Deze brengt ze met veel empathie, waardoor er vanuit vertrouwen een stap is gezet om uit de comfortzone te komen en nieuw gedrag te oefenen.
Bovendien verliep dit alles heel natuurlijk en organisch, waardoor Berdine volledig haar kwaliteiten als coachingsactrice kon inzetten en ik de mijne als coach. Een hele waardevolle aanvulling op mijn werk!”
 Margreet Ridder; trainer
Berdine is een heel prettige collega die vanuit haar professionaliteit een waardevolle bijdrage levert aan trainingen.Met enthousiasme en verve speelt zij elk gedrag waardoor de deelnemers in de training precies datgene kunnen oefenen wat ze willen leren. Berdine maakt op integere wijze contact met de groep, dat maakt haar een betrouwbare collega. Ik kan trainers te zeerste aanraden met Berdine te werken.”
Mark Gobee; trainer/coach Gobee consult
“Berdine heeft een verkooptraining van mij versterkt met regietheater.Zij communiceert ook in de voorbereiding makkelijk en duidelijk en is plezierig in de samenwerking. Haar aanpak is effectief en levert een wezenlijke bijdrage aan de kwaliteit en beleving van mijn training.
Kortom: plezierig en effectief!”
Lieke van Maanen; trainer van Bureau Werkplezier 
“Ik werk al een paar jaar naar volle tevredenheid met Berdine samen.Zij is in staat goed aan te sluiten bij verschillende doelgroepen, heeft zeer goed oog voor de leerwensen van de deelnemers, weet hen te triggeren om nieuw gedrag uit te proberen en houdt snelheid waardoor er door veel verschillende deelnemers geoefend kan worden. Daarnaast is ze flexibel in de afstemming met de trainer, komt met nieuwe ideeën en niet in de laatste plaats: is gewoon een prettig en leuk persoon om mee samen te werken!”
Opdrachtgevers van 2001 tot heden:
T-Mobile, Rabobank, Heineken, KPN, Achmea, NS, Bureau Zuidema, H&M,  Canon Academie, Flanderijn, ODH, Bosch, CZ, Eigen Haard, Vanad Group, Trainiac, CNV, SBIFormaat
Ministerie van sociale zaken, Ministerie van buitenlandse zaken, Gemeente Houten, Gemeente Meppel, PubliContact, Gemeente Rijswijk, Gemeente Den Haag, Firma de Heus, GGMD
Freudenberg, Akerendam, Hauptmeijer & Clotscher, BlijWerkt, Pi Company, Reed Business opleidingen, Meditaxi, Middin, Zorggroep Rijmond, IRcoaching, Kairos
Haagse Hogeschool, Hotelschool Den Haag, Rotterdamse Hogeschool, ROC Midden, School tegen Schelden, LTC, Academie of Life, CNV, D&B Facility group, de Werkloods, IKNL, Bureau Jeugdzorg
MedischCentrumHaaglanden, Humanitas, GroeneHartZiekenhuis, Reinier de Graaf, St. Elisabeth ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis, Maxima Medisch Centrum, Reinaerde Groep, Vivent, Parnassia-Academie, 
TrainingsAct, EE Acteerservice, TraJact, Consulaat, Obruni, Beteor, Wings Accelerating Talent, Dynamiq, Luniek, Theater a la Carte, Bureau WerkPlezier, Gobee Consult, Pieter de Jager Communicatie, Duifjes Theaterwerk, Zuid-Hollands Landschap
diverse ondernemingsraden, basisscholen, middelbare scholen en bij individuele coachingssessies.
Beluister hier de podcast over mijn werk als trainingsacteur (30 min. )
MIJN CONTACT GEGEVENS