meer over mij………..

 

Wie is de actrice Berdine Segers ?

 


2016-06-20 20.44.38Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als actrice in het Land van Ooit, diverse theatergroepen en theaterprojecten voor volwassenen, heb ik in 2001 een opleidingstraject voor trainingsacteren gevolgd.
Bij Dubbel E Acteerservice voelde ik me tijdens deze post hbo-opleiding meteen als een vis in het water. Het voelde als een verliefdheid. Na afloop ben ik meteen voor dit acteursbureau aan de slag gegaan. Mijn allereerste opdracht was bij de NS.  Ik speelde diverse lastige reizigers in de opleiding voor de nieuwe treinsurveillanten. Ben wel benieuwd wie er toen meer zenuwachtig was…………!        

Ik ben nu 16 jaar aan het werk als actrice in trainingen, assessments en coachingstrajecten en kan met overtuiging zeggen dat ik me geen leuker beroep kan voorstellen.

In mijn werk kan ik mijn kennis over communicatie op een praktische wijze combineren met talent voor natuurlijk acteren. Samen met mijn plezier om met mensen te werken en de manier waarop ik mensen uitnodig om met mij te oefenen verlaagt vaak de drempel. Ik ben ook maar een gewoon mens !Berdine

 

Samenwerken

Graag kom ik in contact met trainers en coaches die een passie hebben voor hun vak en op respectvolle, deskundige en positieve wijze de deelnemers benaderen.

Door het combineren van onze talenten en vakmanschap kunnen we het beste uit de training halen en een steen verleggen.

Nog meer over Berdine………….

actrice

Ik woon in het centrum van Den Haag samen met Royal en onze zoon van 14 jaar. Ik hou van een lekkere cappuccino op een terrasje in de zon. In mijn vrije tijd hou ik van lange wandelingen maken met vriendinnen en in mijn eentje  onkruid wieden op mijn moestuin. Thuis kijk ik graag naar Champions Leaque voetbal.

 

Bekijk hier mijn video pitch (1 minuut) MIJN CONTACT GEGEVENS en privacy verklaring