meer over mij………..

Wie is de actrice Berdine Segers ?


2016-06-20 20.44.38Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als actrice in oa. het Land van Ooit, theatergroepen voor kinderen en theaterprojecten voor volwassenen, heb ik in 2001 een opleidingstraject voor trainingsacteren gevolgd.
Bij Dubbel E Acteerservice voelde ik me tijdens deze post hbo-opleiding meteen als een vis in het water. Het voelde als een verliefdheid.Na afloop ben ik meteen voor dit acteursbureau aan de slag gegaan. Mijn allereerste opdracht was bij de NS.  Ik speelde diverse lastige reizigers in de opleiding voor de nieuwe treinsurveillanten. Ben wel benieuwd wie er toen meer zenuwachtig was…………!        

Ik ben nu 17 jaar aan het werk als actrice in trainingen, assessments en coachingstrajecten en kan met overtuiging zeggen dat ik me geen leuker beroep kan voorstellen.

In mijn werk kan ik mijn kennis over communicatie op een praktische wijze combineren met talent voor natuurlijk acteren. Door mijn plezier om met mensen te werken en de manier waarop ik mensen uitnodig om met mij te oefenen verlaag ik vaak de drempel. Ik ben ook maar een gewoon mens !Berdine

 

Samenwerken

Graag kom ik in contact met trainers en coaches die een passie hebben voor hun vak en op respectvolle, deskundige en positieve wijze de deelnemers benaderen.

Door het combineren van onze talenten en vakmanschap kunnen we het beste uit de training halen en een steen verleggen.

Nog meer over Berdine………….

actrice

Ik woon in het centrum van Den Haag samen met Royal en onze zoon van 15 jaar. Ik hou van een lekkere cappuccino/espresso op een terrasje in de zon. In mijn vrije tijd ga ik graag lange wandelingen maken met vrienden maar kan ook uren in mijn eentje onkruid wieden in mijn moestuin.

Ik kijk graag naar Champions League voetbal en de Olympische Spelen en volg met plezier de handbalwedstrijden van mijn zoon.

Bekijk hier mijn video pitch (1 minuut) MIJN CONTACT GEGEVENS en privacy verklaring